Infoself Group, empresa especialitzada en serveis informàtics integrals, s’ha sumat a la Campanya 1x1x1 de la Fundació Oncolliga Girona, una iniciativa de micro-donatius que consisteix en que cada treballador de l’empresa doni cada mes un euro del seu sou a benefici de l’entitat. La iniciativa va néixer fa cinc anys i fins ara s’hi han adherit un total de 22 empreses de les comarques gironines que sumen mig miler de treballadors. Gràcies a les aportacions fetes per aquests treballadors, l’Oncolliga va ingressar l’any passat prop de 6.000 euros.

La Fundació Oncolliga Girona és una entitat sense ànim de lucre que ofereix serveis gratuïts als malalts de càncer i els seus familiars. L’entitat es finança principalment a través dels actes benè¬fics que organitzen les delegacions i de les aportacions que provenen de socis, empreses, donacions particulars, subvencions privades i subvencions d’organismes públics. “Pensem que iniciatives com la Campanya 1x1x1 són molt importants, ja que són un exemple de com amb la suma de molts petits esforços es poden aconseguir grans coses”, ha explicat la presidenta de l’entitat, Lluïsa Ferrer.

Infoself Group, amb més de 25 anys de trajectòria empresarial, està format per un equip de treball ampli, majoritàriament procedent de l’àmbit informàtic i de les noves tecnologies. La plantilla d’Infoself Group compta amb més de 40 professionals, repartits a les tres oficines de que disposa l’empresa: Girona, Olot i Barcelona.

oncolliga i infoself
Tags

Our comment