Temporada Alta és un festival d’arts escèniques que se celebra principalment a les ciutats de Girona i Salt entre els mesos d’octubre i desembre. Un punt de trobada entre l’escena catalana i la internacional, un espai d’exhibició de propostes escèniques i una plataforma de suport a la creació i producció d’espectacles. Un dels esdeveniments de referència en el panorama nacional i internacional.

De tots els espectacles, hem escollit esponsoritzar el concert de Sopa de Cabra del 16 d’octubre amb l’espectacle “30 ben endins”.

Ben Endins, l’emblemàtic disc en directe, enregistrat a la Zeleste (actual Razzmatazz) i que contenia els grans èxits de la primera etapa dels Sopa de Cabra, celebra 30 anys. L’èxit d’aquell àlbum va ser aclaparador i els va catapultar com la banda del moment d’una emergent escena que utilitzava el català a les seves cançons de manera desacomplexada.

Tres dècades més tard, el Ben Endins ha esdevingut el disc més venut de la història del rock català amb més de 100.000 unitats comercialitzades. Es tracta d’un treball on es troben els primers grans èxits dels de Girona com Si et quedes amb mi, El boig de la ciutat, L’Empordà, Mai trobaràs, El sexo (que me hace feliz) i altres temes que simbolitzen el retrat d’una generació.

Sopa de Cabra recupera ara aquest esdeveniment amb una gira commemorativa on repassaran en el seu nou directe gran part d’aquest disc, i on no faltaran també els grans èxits que els han dut a ser considerats com una de les grans bandes musicals del país de tots els temps.

El concert ha tingut tant d’èxit que ja s’ha programat un segon concert al mateix dia.

No us quedeu sense entradeshttps://temporada-alta.com/shows/sopa-de-cabra/