Us volem informar que Infoself Group passa a formar part de l’empresa catalana Parlem Telecom. L’objectiu de l’acord és continuar amb l’expansió que s’està duent a terme des de fa uns anys, i millorar la cobertura de serveis de la companyia. Tot i el creixement, des d’Infoself Group mantenim els nostres valors empresarials i la relació de confiança i proximitat amb els nostres clients i amb el teixit empresarial català, en general.

L’operació suposa la integració de totes les seccions de serveis a les empreses quedant exclosa la línia de negoci d’iEduca.

Destacar el nomenament de David Ayats, que fins ara era director general d’Infoself, com a nou director general de Parlem Empreses.

En relació a Infoself Group la integració no suposa un canvi estructural ni de funcionament de la companyia. Els més de 40 treballadors de l’empresa s’integraran a Parlem Telecom dins de la línia de negoci Parlem Empreses, amb la qual l’operadora vol fer créixer considerablement el seu número de clients empresarials durant el 2022. En concret, Parlem Telecom confia en duplicar l’any vinent la seva quota d’empreses entre el seu número total de clients passant del 10% actual a un 20%.

Des d’Infoself Group veiem aquesta unió com una oportunitat per consolidar-nos com una de les empreses catalanes de referència en el sector dels serveis informàtics i continuar assolint un dels nostres objectius principals: la digitalització de les pimes catalanes.

Per a qualsevol dubte o ampliació d’informació podeu enviar-nos un correu a: group@infoself.com

Moltes gràcies per la confiança.

 

Infoself Group

Tags
17/12/2021

CYBERSQUIRRELS!

Comments 0
17/12/2021

GUERRA DE SOFTWARE

Comments 0