L’empresa nordamericana Watchguard, una de les companyies líders a nivell mundial en ciberseguretat ens ha atorgat la categoria de PARTNER PLATINUM. Som l’única empresa d’Espanya i Portugal amb aquest nivell de certificació, que és el màxim reconeixement que dona el fabricant als seus partners en ciberseguretat a nivell mundial. És per aquest motiu que anunciem aquest lideratge en seguretat informàtica gràcies a Watchguard i us animem a deixar la ciberseguretat de la vostra empresa en mans d’Infoself Group.

Recordar-vos que arran de la recent onada de ciberatacs, la prevenció i la correcta protecció és clau. Des d’Infoself Group estem fent una campanya de revisió ràpida de les mesures de seguretat informàtica de les empreses.

Si no sou clients podeu sol·licitar una revisió que us permetrà saber si la vostra empresa és vulnerable envers els nous atacs.  Pels que ja sou clients de ciberseguretat d’Infoself Group el nostre equip tècnic ja vetlla per la seguretat de les vostres dades i si voleu més informació i assessorament en relació a les noves versions de malware, podeu contactar amb el vostre assessor tecnològic, trucar al 972405011 o enviar un e-mail a group@infoself.com

Tags

Our comment