Del 9-14 de juny va tenir lloc el torneig benèfic de pàdel anual organitzat per l’equip de màrqueting d’Infoself Group al Club Tennis Girona i va ser tot un èxit. Aquest any en benefici a la Fundació Oncolliga Girona, on el 20% de l’import de les inscripcions ha estat destinat a aquesta entitat en ajuda als afectats pel càncer.
Va haver-hi una participació de 250 jugadors i jugadores i un total de 6 parelles guanyadores classificades en 3 categories i separades per gènere (6 categories en total).

El torneig va començar el dia 9 de juny on es va fer l’entrega dels Welcome Packs, compostos per diferents productes dels patrocinadors, i va durar fins al dia 14 que va tenir lloc la final del torneig i l’entrega de trofeus als guanyadors i guanyadores junt amb un discurs de la senyora presidenta de la Fundació Oncolliga Girona.

De la mateixa manera, es va aprofitar el dia final del torneig per a col·locar un market als jardins del Club Tennis amb estands de la Oncolliga, Rituals Cosmetics, La Esencia de Vivir, Nuno Barcelona i Eme Mas Eme i celebrar una festa final amb un inflable per als més petits, un refrigeri per a tothom, i un gran sorteig de premis de tots els sponsors.
Aquests anaven des de nits d’hotel, a sessions d’Spa, a menús degustacions i premis increïbles que fan de l’Infoself Pàdel un torneig espectacular que supera expectatives any darrere any. La vetllada va finalitzar amb el servei de bar per a tots els assistents junt amb música d’ambient d’un dj.

Es pot concloure que el torneig ha estat una gran edició de l’Infoself Pàdel que ha esdevingut possible gràcies a tots els assistents i les aportacions de tots els patrocinadors de l’esdeveniment, compromesos amb l’esport i la solidaritat per a una causa benèfica tal com la Fundació Oncolliga de Girona.